Ponedjeljak , 25 Septembar 2023
Hana Kazazović, jedna od najpoznatijih blogerki u regionu, poznata kao Cyber Bosanka, posjetila Javnu ustanovu Kulturno-sportski centar Kakanj: Pročitajte šta je zabilježila tokom posjete

Hana Kazazović, jedna od najpoznatijih blogerki u regionu, poznata kao Cyber Bosanka, posjetila Javnu ustanovu Kulturno-sportski centar Kakanj: Pročitajte šta je zabilježila tokom posjete

Hana Kazazović, jedna od najpoznatijih blogerki u regionu, poznata kao Cyber Bosankaposjetila je Javnu ustanovu Kulturno-sportski centar Kakanj.

“Iako je samo 28 km udaljen od Zenice Kakanj nije mjesto za koje mogu reći da ga dobro poznajem, mada s vremena na vrijeme do mene dopiru vijesti o zanimljivim dešavanjima u Kaknju. To me je i ponukalo da se zaputim prema ovom mjestu i da pokušam tamo pronaći neke zanimljive stvari i zanimljive ljude za moj projekat. Guglajući informacije naišla sam među prvima na web stranicu i Facebook stranicu Javne ustanove Kulturno sportski centar Kakanj. Obično kod nas javne ustanove nisu tako dobro predstavljene i nemaju tako dobru komunikaciju i zbog toga me ova i zainteresovala. Još kada su mi odgovorili tokom praznika u 6 popodne i bili oduševljeni što ću doći da ih posjetim odlučila sam znači da prvo idem tamo.

Tamo sam razgovarala sa direktorom Aldinom Šljivom, koji je jedan mladi direktor, na toj funkciji je  već neke dvije godine i on me proveo po onim objektima koji se nalaze tu u sastavu JU KSC Kakanj. U njihovom sastavu se između ostalog nalaze i Ponijeri koji su izletište malo dalje od Kaknja pa tamo nisam bila ali sam vidjela slike i spisak zanimljivih dešavanja koje i tamo organizuju, naročito zimi, tako da sam sigurna da je i to super.

Vidjela sam Dom kulture koji je maltene napravljen iz temelja nakon što je prije par godina skoro potpuno uništen od velike količine snijega, vidjela sam sportsku dvoranu, vidjela sam muzej koji je otvoren takođe prije dvije godine i upoznala super ekipu ljudi koja se zaista trudi da svoj posao odradi na najbolji mogući način”, zapisala je Kazazović.

Zapis čitajte klikom ovdje

Leave a Reply